Vanaf nu komt er een lentebloem uit het zuiden, waar de gele koolzaadbloemen in Jeju-eilanden worden geroerd en de vogels van de vogels worden gehoord in Tongyoung en Suncheon. Ik hield van reizen en ik was weer bezig met het openen van mijn fotoboek dat ik vorig jaar had bezocht. In deze tijd van het jaar is het Taean Cheonli-boerderij waar je naar de lentebloemen gaat, waar je ongeveer twee uur en tien minuten van je huis kunt rennen. Het is een van de meest populaire plaatsen die tegenwoordig worden gemarkeerd door een familiereis of een hilling-reis. De methode om te bezoeken is om de 187e weg te slaan naar de Cheonlipo, een weg naar de Tianlipo, een missie van het Taean-leger in Nevier. De operationele tijd is 09:00 – 17:00 uur per dag tijdens de adiabatische periode en de afwerking van de kaart is tot 16:00 uur. Het Taean Cheonri Forestry Garden begon geleidelijk uit te breiden vanaf 1970, gebaseerd op 6.000 pyeong land, en verzamelde buitenlandse en binnenlandse planten die geschikt waren voor klimaat en land. Het was een Taean-toerisme, omdat het 10.300 soorten watersoorten had verzameld uit ongeveer 60 landen, waaronder de Verenigde Staten, op ongeveer 180.000 pyeong, en het seizoensgebonden kon zien van verschillende bloemen en bomen. Begin maart was deze plek net aan het opkomen, net toen de lenteknoppen opstonden, en het was de wortel van de boom die me in de gaten hield. De vorm was vergelijkbaar met die van Metacequire, maar hij keek een tijdje naar de wortels, de groene knop die rond de wortels groeide, die als een grottenstam groeiden, was narcissen. Ik zou een kleine, smerig kroonvorm hebben, maar ik zal terugkomen. Ik vond deze kleine, smerig bloeiende veldbloemen zo leuk dat ik zo mooi was dat ik mijn hart verloor. De lentebloemen die elke stap naar voren komen, zijn ook bloemen die ik ken, maar de meeste zijn niet bekend. Het zou een bewijs zijn van een verscheidenheid aan soorten, maar het was een beetje leuk om te zien hoe de naamplaatjes naast de boom waren geplaatst, en de plant was een beetje leuk en Hilling was verbroken. De enige bloem die ik kende, die niet in bloei was, was een vruchtbaar gras, een bloem die vroeg genoeg was om de lente te laten zien, een heraldische heraldische man van de lente, en ik kon hem overal ontmoeten in het Taean Cheonli-boerderij. Ik heb nog nooit zo’n gierige bloeiende bloem gezien, hoewel ik natuurlijk een glansblauw of een bloembloem voor mijn huis heb gezien, maar ik heb nog nooit zo’n overlappende bloem gezien. Ik hoorde een luide, dreunende toon van drone, en de ijverige bijen verzamelden zich om honing te verzamelen. De zilveren kruidensmaak verspreidde zich en de lentebloemen rondom hem leken te verfrissen en helderder te worden, en hij dacht dat hij goed op zoek was naar een binnenlandse hillingtocht. De bomen die in de natuur van de hemel stonden, waren mooi. Ze zagen meer dan 16.000 bomen en noemden deze plek de blauwe juwelen aan de westkust. De prachtige resultaten van individuele kwalitatieve en ideologische doeleinden voor een lange tijd werden geprezen als een toeristische attractie die in 2010 werd gekozen door de Korean 힐링업 Rural Fisheries Corporation, met de modificatie van het arboretum. In het voorjaar van de lente zijn narcissen, magnolia, anesthesie, bloesems en lampen gecomponeerd, waardoor er seizoensgebonden uitzichten worden geboden en de populariteit van de Koreaanse familiereis of de Hilling-reis wordt gewaardeerd. De meest opvallende ruimte is de molenaar en de houthakker, waar tientallen soorten houtskoolbloemen worden gehouden in een tijd dat ze opkomen. Aan de kust van de kust was een kustlijn gebouwd die naar de zee kon lopen, en het was een wonder van Mozes. Ik kan het eiland zelf op eb-dagen betreden, dus ik denk dat ik het leuk vind om tijd te nemen. Als je dit jaar bezoekt, kun je de rode bloesems zien die nog steeds bloeien, maar je kunt de brass zien die begint te piekeren. Als je je ogen openhoudt en naar het brood kijkt, zijn er slechts één of twee wilde bloemen die je ziet. Het was een mooie, warme lentezon die op een bank onder een boom zat en een beetje rust gaf, en de wandeling van de vitamine D in een lange tijd was alleen maar leuk. Het was een gevoel van vermoeidheid en stress die ik had opgebouwd toen ik op een bank zat die me troostte om de stappen te nemen die ik op mijn reis naar huis of op mijn reis naar Hilling had gemaakt. Het kostte me een tijdje om naar het Taean Cheonli-boerderij te kijken, en toen ik naar de bloemen keek die ik tegenkwam, nam ik ongeveer twee uur en ik was blij toen ik bleef.Taean is een relatief dichte westzee in Seoul, met een aantal hilling-reizen die overal zijn afgewisseld met mooie stranden zoals Bang Ripo, Manlipo en Cheonlipo.

Het is een huiselijk familiereisgebied met veel hilling-reisgebieden.

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다