Pertama, mari kita mulakan dengan menentukan saiz pengendali perniagaan kecil.
Berdasarkan bilangan pekerja, ia bermaksud perniagaan kecil. Di bawah ini, industri borong dan runcit, perniagaan penginapan, industri makanan, dan perkhidmatan, dan sebagainya, dan kurang daripada pembuatan, pengangkutan, perlombongan, dan pembinaan. Sebagai tambahan kepada dana asas yang disokong oleh pemilik perniagaan kecil, terdapat dana khas Corona, jadi jika anda mendapatkan maklumat dengan cepat dan memohonnya, anda boleh menggunakan lebih banyak dana kadar faedah rendah kerajaan untuk perniagaan.
Saya akan menerangkan kandungan dan saiz dana yang boleh anda terima di bawah, tetapi terdapat banyak jenis, jadi blog akan menyiarkan hanya dana wakil. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami di bawah dan meneruskannya adalah cara terpantas.
Dana yang diberikan kepada pemilik perniagaan kecil dan perniagaan kecil setiap tahun oleh kerajaan, kerajaan tempatan, dan agensi pelaburan kerajaan adalah lebih besar daripada yang lain, yang cukup besar untuk menjadi satu-satunya jenis. Pejabat akauntan cukai kami menyediakan pelanggan dengan mengenal pasti pelbagai dana dasar dan subsidi kerajaan yang disokong oleh kerajaan sebagai tambahan kepada peralatan cukai sedia ada dan tugas pelaporan cukai untuk syarikat-syarikat yang disewa.
Dana penstabilan pengurusan umum adalah dana yang dicipta untuk pengendali yang mengalami kesulitan kewangan semasa menjalankan perniagaan. Saiz dana lebih tinggi daripada kadar asas dana dasar dan pinjaman tertinggi bagi setiap pengendali, yang diselaraskan mengikut margin operasi, jualan dan kredit. Tempoh pembayaran balik adalah 5 tahun, dan selepas dua tahun pembayaran faedah, faedah dan prinsipal yang tinggal dibahagikan dan dibayar balik.
Dana Kestabilan Pengurusan Am
Ia adalah dana yang dicipta untuk menyelesaikan kesukaran pengurusan pemilik perniagaan kecil.
Dana berasaskan pertumbuhan dicirikan oleh sokongan langkah demi langkah untuk perniagaan kecil yang telah menjalankan perniagaan berdasarkan tarikh pendaftaran perniagaan kecil kepada mereka yang mempunyai potensi pertumbuhan yang tinggi. Saiz dana disokong sehingga ia habis, dan sasarannya adalah pemilik perniagaan kecil yang terlibat dalam pembuatan. Keadaan ini lebih tinggi daripada kadar asas pembiayaan dasar, dana kemudahan 폰테크 disokong setiap pengendali, dan modal kerja disokong setiap pengendali; tempoh pembayaran balik adalah dana kemudahan.
Ia adalah dana yang disokong oleh perniagaan belia, perniagaan pekerjaan belia, dan perniagaan kecil yang mengalami kemelesetan ekonomi atau korona dalam jangka panjang dengan dana yang disokong oleh keadaan bencana khas. Saiz sokongan juga disokong sehingga ia habis.
Pengendali dana khas untuk pekerjaan belia mestilah seorang pemuda atau seorang pengendali yang menyewa seorang pemuda, yang sepatutnya menjadi pemilik perniagaan kecil; had boleh digunakan sebagai kadar faedah.
Cabaran semula Di antara orang berpendapatan rendah dengan penarafan kredit khas yang rendah, kadar faedah adalah tempoh pembayaran balik dan had ditentukan selepas perundingan.
Ia disediakan pada kadar faedah kepada koperasi dana perusahaan sosial, perusahaan sosial, dan perusahaan kampung.
Dana sokongan untuk pemilik perniagaan kecil pintar adalah syarikat inovatif yang menyokong syarikat yang memperkenalkan kemudahan pintar; jumlahnya adalah modal kerja dengan dana pengenalan kemudahan; tempoh pembayaran balik pinjaman adalah dana pengenalan kemudahan.

Saya akan melihat apa yang ada di sini untuk pinjaman pemilik perniagaan kecil.

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다